Clubinformatie

Welkom op de website van Badmintonvereniging Sparrenburg (BVS),

geschreven met de S van spelplezier en sportiviteit!

 

Badminton volgens BVS

Iedereen vanaf 9 jaar kan bij ons lid worden. Bij badminton draait het om techniek, conditie en spelinzicht. De sport is ook voor de sporter op leeftijd goed te beoefenen. De startkosten van racket en kleding zijn heel laagdrempelig. BVS telt zo’n 150 leden, waarvan ongeveer de helft jeugdspelers (9-18 jaar).

 

Introductiecursus

Om je te laten kennismaken met deze geweldige sport kun je deelnemen aan de introductiecursus. Tijdens 7 lessen voor maar €20,- (jeugd betaalt slechts €15,-) leer je de beginselen van badminton of ga je zelfstandig oefenen. Dat kan tijdens onze reguliere trainingen op zaterdagochtend (jeugd) of woensdagavond (jeugd en volwassenen). Als het nodig is leen je van ons een racket! Zien hoe zo'n cursus gaat? 

 

Teams

Na de beginnersgroepen (groep 1, 2 of 3) stromen leden door naar een van de teams. Nieuwe leden met badmintonervaring worden meteen in het juiste leeftijdsteam ingedeeld.

Vanaf de Minioren kunnen leden meedoen aan wedstrijden waaraan ook andere verenigingen deelnemen. Voor de beginnersgroepen organiseert BVS eigen competities.

 

Locatie en contact

BVS maakt gebruik van de sportfaciliteiten van sporthal de Hazelaar in Rosmalen, wijk Sparrenburg. Wil je je aanmelden of meer informatie ontvangen, laat het ons weten: info@bvsparrenburg.nl. Of kom langs tijdens de trainingen

 

Sponsoren

BVS ontvangt extra ondersteuning van sponsoren. Daarmee bekostigen wij extraatjes zoals uitjes, bijdragen aan toernooi-uitgaven.

Wilt u ook deel uit maken van onze lijst zeer gewaardeerde sponsoren? Met een sponsorbijdrage vanaf €50 wordt uw bedrijfslogo in onze sponsorlijst opgenomen.

Meer informatie: info@bvsparrenburg.nl.

 

Reglement

 

Bestuur

Funtie Naam E-mail
Voorzitter Bianca van Gerwen bestuur@bvsparrenburg.nl
Secretaris Bianca van den Berg info@bvsparrenburg.nl
Penningmeester Robin Sleutjes penningmeester@bvsparrenburg.nl
Algemene Zaken Britt Schweig

info@bvsparrenburg.nl

Competitie Simone van der Biezen

competitie@bvsparrenburg.nl

Jeugdzaken Ingrid Goeree

jeugd@bvsparrenburg.nl

 

 

Deze website is gesponsord door: